Indsigsfuldt foredrag med Zøsser Saerens

Zøsser Saerens ses her i 2 videoer, du kan lytte til i bilen eller se imens du slapper af  – God fornøjelse. Hun kan noget helt særligt og hun kommer den 31.01 2018 og deler den helt særlige måde at skabe bevidsthed, mere energi og kærlighed i livet og i familien. Ved at blive bevidste om vores egen familie, og faktisk også vores slægt- også selvom vi måske ikke kender til den den – kan vi lave dybe transformerende ændringer og sætte os fri, så vi med kærlighed og bevidsthed får redskaberne til at skabe forandringer i vores ubevidste handlinger, følelser og mønstre i vores egen familie og  i vores relationer. En Unik måde at skabe forandringer på, der kan mærkes på mange planer – alt det vi ikke ved styrer os – det vi ved noget om kan vi forandre, så vi forandrer vores verden.

Kom og vær med til en formiddag der giver et særligt indblik i vores liv måske forandrer dit

Foredrag Zøsser Saerens Vores familie, slægt og opvækst betydning for os og vores egen forældrerolle Tid: 10.45-13.45 Start: 31.01 Pris: 200 kr Tilmeld kontakt@yogakey.dk

Zøsser Saerens er terapeut mm. og ejer et vidunderligt retreat-sted hvor man kan komme med sig selv,  med en ven, partner eller en gruppe og deltage – eller lade være – i meditation, terapi, bål, sauna, gåture, rolige naturoplevelser, nærvær og stresse helt helt af eller lade sig inspirere – der er også spændende minifestivaller og vinterretreat med mange forskellige workshops alt sammen noget der inviterer til at være tilstede lige nu og her. Se videoen her med interview af Zøsser og læs mere på www.retreatme.dk

Zøsser blir interviewet om arbejdet med terapi, familieopstilling, retreat sted og hvad det har af muligheder, hendes egen rejse og redskaberne til transformerende forandringsprocesser, der skaber helt ny energi og bevægelse i vores liv

Hvis du vil med til foredrag så skriv til kontakt@yogakey.dk så ses vi

Yogacentret, har til huse på Egemosegård, i fredelige omgivelser I Nordsjælland, mellem Hørsholm, Hillerød, Kokkedal og Fredensborg 2 min fra Helsingør-Lyngby vej, nem pplads ved gården. Adr: Yogacenter Avderødvej 20 2980 Kokkedal. (Døren ved den hvide elefant statue)

Kærlige hilsner Camilla Lund