Yogalæreruddannelse

Yogalæreruddannelse 2 årig Yogalæreruddannelse ved Camilla Lund Yogauddannelse 2 år

Du kommer i lære ved individuel vejledning i en periode over 2 år hvor du fordyber dig i Asana, pranyama, yoga nidra, pranavidya, meditation, yogafilosofi, yogapsykologi, studie af skrifter. Lærermoduler, observation, læsning af krop, etc. Mentor timer, egen udvikling. – skriv for at få udd oversigten

Ialt 1000 timer fordelt over 2 år – få udd plan sendt – Skriv dig op til næste opstart 

 

Datoer 2018: onsdag fra 09- 14.45 Pris: 1600 kr md i 22 md. juli ingen undervisning og betaling ialt 35000 kr

Vigtige Krav: Deltagelse på fast yogahold og observatør timer ved Camilla, hjemmepraksis dagligt og øvetid med studiegruppe. Anbefales 1 yogaretreat (Anatomi kan tages seperat )

 

 

Yogalærer uddannelse vil blive videreført i min lærer Guni Martins linie, der undervises i Hatha yoga. Min baggrund som underviser er med vægt på det subtile, udvikling af lærerens evne til at se, egen praksis som fundament, forståelse for kroppe, grundighed, disciplin, og tradition. Gensidig respekt, tryghed, lydhørhed, åbenhed og respekt for den tradition der undervises i, der vil være en samtale før du kan optages på kurserne.

 

 

Yogalærer efteruddannelser og korte kurser

 

 

kortere forløb for yogalærere og aspiranter-yogalærerelever: Yoga for gravide, Yoga efter fødslen, Yoga og bækkenbunden, Yoga for “kronisk” syge, (smerter, piskesmæld, kol og lign.) Yoga for stressramte og angste, Yoga for ældre og bevægelseshæmmede, Yoga og principper for afspænding, herunder exam. af Prana Vidya og Yoga Nidra, Arbejde med kroppens egen vægt/gravity-tyngdekraft,

 

Kortere og længere uddannelses og inspirations forløb for yogalærere, aspiranter – yogalærer elever

 

Yoga for gravideuddannelse sep-dec 2019

50 timer + selvstudie opgaver og eksamen 10500 kr

 

Yoga efter fødslen  jan  – april 20  35 timer teori og praksis

+ selvstudie eksamen ialt 7500 kr

 

Korte kurser for yogalærere og yogaaspiranter i 2018 2×4 timer 3000 kr

1. Yoga for “kronisk” syge (smerter, kol, piskesmæld osv.)

2. Yoga for stressramte og angste

3. Yoga for ældre og bevægelseshæmmede

4.Yoga og bækkenbunden lær at undervise og vejlede og bruge bb under træning

 

 

Yoga og pricipper for afspænding, herunder examination og praksis af Prana Vidya og Yoga Nidra 3 md forløb 3000 kr Surya Namaskar i detaljen, 4 timers workshop 1700 kr

Yoga og Inspiration til blide indgangsvinkler

 

I øjeblikket kan du deltage i inspirations timer 2 gange om md med lærer eleverne, hvor vi gennemgår hvordan de enkelte Asanas går fra umulige til mulige, møder dine elever hvor de er, sparing på målgrupper og elever-problematikker du oplever i din undervisning og du kan deltage i andre moduler for yogalærereleverne. Deltag i de 4 timer 1000 kr  og private – Yogamentor timer 550 kr i timen – begge kan trækkes fra og er uden MOMS da der er uddannelse.

 

 

Inspiration til blide indgangsvinkler muliggør Asanas for elever med særlige behov

Du kan deltage i inspirations timer, hvor vi gennemgår hvordan de enkelte Asanas går fra umulige til mulige, møder dine elever hvor de er, sparing på målgrupper og elever- problematikker du oplever i din undervisning og du kan deltage i andre moduler for yogalærereleverne.

Yogalæreruddannelserne videreføres i min lærer Guni Martins linie, der undervises i Hatha yoga. Min baggrund som underviser er med vægt på det subtile, udvikling af lærerens evne til at se, egen praksis som fundament, forståelse for kroppe, grundighed, disciplin, og den traditionelle Indiske Yoga. Gensidig respekt, tryghed, lydhørhed, åbenhed og respekt for den tradition der undervises i.

Der vil være en samtale før du kan optages på kurserne

 

 

 

 

Navn:
E-mail: