Når du ikke længere er i tvivl, så er du der

Når du ikke længere er i tvivl om dit liv, så er du der …  og min største kærlighed 

Du ved intet om imorgen, de ting du bekymrer dig om, og det du ikke finder fred med fra fortiden, dét er spild af din gode, meget korte tid.  De fleste stopper først op når sygdom eller død kommer meget tæt på,  lad være med at vent. De ting du vedbliver at fokusere på som findes i før og fremtid og som du definerer dig ud fra, hænger dig i,  de er de skjulte pile, som styrer dine handlinger og er dine begrænsninger –
hvad betyder de egentlig ? Hvad betyder de for din mulighed for at gribe nu – en masse, rigtig meget mere end du tror. Trygt er det for dit sind og for dig og velkendt, men det lukker for udsynet til nuet, netop nu, at du ser på pile der peger frem og dem der peger tilbage, retninger er velkendte og vi tror de fører til et sted

Men der er ingen pil når man lander i nu
I nuet er der intet der peger – i nuet er man landet og man lander så blødt og varmt at man ved man er landet i hjertet
Alle celler kender hjertets vibration
Vibrationen af frihed

Men du kan ikke lytte til dit indre, du kan ikke se klart, du kan ikke handle og gå mod frihed med dine trygge velkendte mønstre og dagsbevidste rammer og regler, de er i dit sind – og frihed er ikke dér hvor sindets bølger og det velkendte er

Når man hver eneste dag går med den lille fornemmelse i maven der hedder: Er det dét ? Er der mere, jeg ville helre, hvis jeg turde, eller jeg ønsker mig der sker noget nu, bare de andre ville …… gid jeg lavede noget andet, jeg tror ikke jeg tør, hvis bare, dybest inde ville jeg ønske, så lyt, lyt lyt og begynd at handle – et lille skridt i den Retning allerede nu

Hvis ikke jeg havde mødt min lærer Guni Martin havde jeg ikke håndteret min sygdom som jeg gør nu. Jeg er lykkelig for at friheden trak sådan i mig, at jeg måtte gøre de ting der lå på bunden af mit hjerte, jeg ventede ikke. Jeg havde i min værste tid i mit liv, hvor følelser regerede og rungede, grebet den indre stemme og lyttet til den. Smed alt hvad jeg havde i hænderne. Hun var som en magnet i Nord der ledte og hev i mit hjerte. Jeg blev i flere år trukket mod frihed og blev mit største pull indtil videre. Alle små celler i mig var magneter der ikke kendte retningen, men alle retninger forsvandt og følelsen af forløsning i det hun viste mig, bølger stadig og altid i min krop

Min største kærlighed, er den sandhed som lå og ventede ved hendes fødder,
Jeg vidste mødet ville ændre alt i mit liv og jeg vidste intet villle blive det samme igen når jeg lukkede friheden ind i kroppen og turde flyve med den – jeg tog de valg jeg skulle for at leve det liv der skal leves og når jeg ser på mit liv nu, med sygdom, er der ingen fortrydelser, jeg tog ingen forkerte valg, jeg blev ikke for længe eller for kort. Jeg tog de modigste og rigtigste valg, uden jeg vidste at mit liv nogle få år senere ville blive så begrænset – jeg tog dem fordi jeg ville leve med et nu der vibrerer sandt ikke et som venter – jeg kunne ikke vente længere
Og min sygdom er lettere at håndtere fordi jeg ikke har ventet på noget, jeg spildte ikke tiden med de velkendte faste mønstre jeg lod hjertets magnet trække og i dyb tillid og det gør jeg stadig
Selv i stærk smerte mærker jeg at jeg er hvor jeg skal være nu og jeg ved intet om imorgen – og alt hvad der er sket før, har ledt mig til nu – ALT,
så derfor er der fred selv om jeg er begrænset og indimellem bange og trist
Jeg lever stadig sandt, jeg lever stadig efter det jeg hører hjertet hviske og derfor lider jeg ikke selv om der er smerte, derfor er jeg ikke begrænset, men nok nærmere frihed end nogensinde

Jeg ønsker i der læser ikke længere spilder tiden, gør det der giver mening nu, alt det i ikke tør eller tror i kan, alt det i længes efter, gå efter det nu også selvom du ikke lige nu kan se det klart for dig, men kun kan mærke det og se det tage form i små bitte dele for dit indre – Gør det nu fordi det er i nuet at muligheden er der, nu, før i blir syge eller ulykker rammer, Vend sætningen man ved aldrig hvad der sker imorgen til den største motivation til at leve efter det der er på bunden af hjertet. Stop med at spilde mere liv, med for hårdt slid eller med luxus bekvemmeligheder og stop op, hvis du føler dagene forsvinder en for en, den tanke kommer kun når hjertet er igang med at hviske
Lad hver dag være dén dag, hvor du kan mærke at det er det helt helt rigtigt du gør lige nu

Når du ikke længere er i tvivl om du lever det liv der skal leves, så er du der

Kærlige blog tanker Camilla Lund

 

Er du nysgerrig på hvad frihed er, så lyt med her, et interview om det der er det vigtigste i mit liv, om vejen til frihed og om hvad yoga uden strækøvelser er og meget mere. Interviewet er en samtale med Luise Enevold og den er at finde og lytte til på Flemming Christensens Blog