Er du på den vej du ønsker ?

Det årlige retreat til at mærke efter om du er på den vej du dybest inde ønsker – nulstilling og fordybelse i og med yogatraditonen

Vi drager igen i år afsted på fordybelses weekend 23-25 aug 2019.
I år skal vi være et helt nyt sted, men virkelig stor smuk yogasal, plads til egentid og ro for den enkelte. Møns retreatcenter er et stort sted hvor man kan trække sig tilbage mellem undervisningen og den skønne mad der denne gang bliver lavet af stedets kokke så vi frigiver flere spændende lærerkræfter – vi laver både kriyas, klassisk yoga, ansigstyoga, yoganidra, små stille stunder man kan gå til og fra og det dybere arbejde med sankalpa, hvor vi kigger livet efter i sømmene.

Dette år har der været efterspørgsel på flere typer af behandlinger og Hannah har tilbudt at tage med os. Hun har de sidste år været med som deltager og i år er hun også med ti at skabe den særlige stemning, med behandlinger. Mød Hannah lige her på videoen.

Hvad tilbyder Hannah i år: 
Alle de sessioner jeg tilbyder er dybest set en invitation til at komme hjem – til dig selv – i dig selv så du kan mærke dig selv. Jeg brænder for at dele vigtigheden af egenomsorg, af at lytte til hjertets visdom for at kunne være autentisk. Det forudsætter at vi kan mærke os selv – derfra kan vi meget bedre dele ud af os til vores nære og kære og de med mennesker vi møder på vores vej. Jeg har valgt følgende 3 sessioner til årets yoga retreat:

Nordlys Massage®
En integreret massagemetode, som forbinder klassisk kropsmassage og energetisk balancering i et nænsomt samspil mellem krop og sind. Fokus er det hele menneske. Hvad enten det handler om at skabe velvære, vitalitet og sundhed, eller du har skavanker, stress eller sygdomme, tager Nordlys Massage altid udgangspunkt i din aktuelle virkelighed, her og nu. Som udgangspunkt er det en helkropsmassage med evt. ekstra opmærksomhed på særlige områder, hvis du ønsker det.

Ayurvedisk Massage
Dyb livgivende og afspændende helkropsmassage i indisk stil.  En kombination af lange rolige strøg, der omfatter hele kroppen og cupping, som er en speciel, let klappende massage. Kombinationen skaber en tilstand af afslappet parathed. Der afsluttes med en særlig ansigtsmassage med speciel indisk creme.

Klangmassage
Tibetanske terapiskåle direkte på kroppen. Du opnår en dyb afspænding, terapeutisk harmonisering og får en smuk, æstetisk oplevelse. Et bad i naturlig vellyd – en slags cellemassage. Vibrationerne fra klangskålene forplanter sig gennem væsken i din krop og påvirker hver eneste celle. Klangen løsner spændinger og frigiver energi, som mobiliserer kroppens selvhelbredende kræfter.

Klangmassagens positive virkninger:
• En blid massage og harmonisering af hver eneste celle i kroppen
• Nedbryder stress
• Understøtter de selvhelbredende kræfter
• Styrker selvværd og livsglæde
• Positiv indflydelse på selvbevidsthed, kreativitet og handlekraft
• Indre og ydre skønhed

Hannah Lind Arlaud
Nordlys Massageterapeut, RAB, akupressør, spædbørnsbehandler og doula. Egen klinik i Ramløse med individuelle klienter siden 2004. Ekstern lærer på Nordlys Centret og stifter af Doula Akademiet. Hannah har specialiseret sig i sammenhængen ml. krop, sind og ånd. Hun arbejder holistisk, kropsterapeutisk og energetisk bl.a. med Ayur vediske behandlinger og klang massage. Med sit nærvær, sin omsorg og mangeårige erfaring møder Hannah dig hvor du er og støtter dit flow, din balance og din dybe kontakt til dig selv. Sessioner under yoga retreat august 2019 (1 time 500 kr.)

Hvem er Hannah?
Mor til 3, oprindelig uddannet jurist (1988) med speciale i menneskerettigheder og demokrati udvikling. Skiftede spor i 2002 og arbejder i dag som Nordlys Massageterapeut, RAB, akupressør, spædbørnsbehandler og doula. Egen klinik i Ramløse med individuelle klienter siden 2004. Ekstern lærer på Nordlys Centret (3 dags kurser for fagfolk i gravid-, efterfødsels- og babymassage) og stifter af Doula Akademiet (efteruddannelse i forskellige former for berøring for ”fødsels nørder”).

Hvad laver Hun ellers?
Når jeg ikke underviser og deler min mere end 15 årige erfaring med andre professionelle i dette magiske felt, tilbyder jeg omsorgsfulde forløb og behandlinger, som støtter op om den vigtige kontakt til egen krop og til barnet – både før og efter fødslen. Nøgleordene er omsorg og kontakt – for og til hele familien. F.eks massage- og samtale sessioner til gravide og nye mødre, fødselsforberedelse, doula forløb, workshops for vordende forældre om akupressur som naturlig smertelindring under fødslen, far/mor/barn dage, spædbarns behandling samt undervisning i babymassage og motorisk udvikling til forældre / mødregrupper.  Jeg holder rummet for dig – uanset hvor du er – med et højt nærvær, omsorg og respekt.

Du tilmelder dig yogaretreatet lige her:

www.yogakey.dk