Workshop

Læs mere om de kommende workshops

 

De 5 Tibetanere

De 5 Tibetanere er 5 øvelser der grundigt styrker hele mennesket. Mange over hele kloden udøver dem dagligt og oplever kroppen ændre sig. Øvelserne siges at stamme fra et kloster i Tibet og at have evnen til at stoppe aldringsprocessen, og kaldes derfor ungdommens kilde.

Jeg har selv oplevet forandringer på flere områder, både med fysisk styrke og mentalt overskud og derfor ønsker jeg at formidle De 5 Tibetanere videre. Jeg kender mennesker, der har udført øvelserne dagligt i flere år, har set hårvækst på hoveder vokse tilbage, træthed forsvinde og mennesker med større livsglæde og styrke. Alle kan deltage uanset alder, også hvis du ikke dyrker motion.

Der er flere bøger om De 5 Tibetanere. Du kan læse om øvelsernes gavn, men jeg vil anbefale dig at træne øvelserne med en uddannet lærer, så du undgår fejl. På kurset lærer du de enkelte øvelser og vejledes i eventuelle hensyn du bør tage. Vi indøver åndedræt, opvarmende øvelser og afspænding.
Vi mødes 2 gange og arbejder individuelt hjemme med at øge antal af øvelser.

Solhilsen den daglige uendelige praksis 2 timer med fordybelse afholdes 1-2 gange om året- skriv dig på nyhedsbrevet nedenfor for at få de nye datoer

 

Bækkenbund Lær at træne og bruge bækkenbunden i hverdagen, finde de rigtige muskler på en ny måde og bliv inspireret til at bruge dem under fysisk træning, workshops er inkluderet i Yoga efter fødslen men afholdes 2 gange om året for alle interesserede uden børn er med.

 

Vil du følge med i nye kurser og workshops, så følg med og modtage gratis yogaprogram, afspændende åndedræt til download og nyhedsbrev  her 

 

 

 

 

Navn:
E-mail: