Faglig bagrund
Uddannet i Jordemoderkundskab ved Københavns Jordemoderskole 2005.

Exam i fysiologi og anatomi 2001

Exam Hatha Yogalærer ved Guni Martin 2007

Selvstændig 2007-nu  (Yogajordemoder og Yoga i virksomheder)

Yoga for seniore, Rygsøjle og holdning, motion i vand, Yoga for pregnancy ved Janet Balaskas London activ birth, Tatwas i Galway – Irland. Rebozo teknik ved Maya klinikken. Meditation og afspænding. Studie i Indologi og sanskrit ved Københavns universitet. Lydterapi og lydmeditation ved Githa Ben david. Rejser til Indien.

Ejer af:

www.yogakey.dk  2008 Reg.Var

www.yogajordemoder.com Tm 2006

www.yogamidwife.com 2009

www.foedselsforberedelse.dk 2008

www.baekkenbund.dk 2007

www.yogaweekend.dk 2010

www.yogarejser.com 2011

Forsikringer og varemærke

Erhvervs-ansvarforsikring. Patent og varemærkestyrelsen, Yogakey, alle rettighedder forbeholdes for Yogakeys og Yogajordemoders materiale og undervisnings metoder og workshop navne.

Motivation
Da jeg begyndte med Yoga, skabte det store forandringer inden i og omkring mig. Jeg ønsker at videreformidle mine erfaringer til gavn for andre, der har lyst til at arbejde med med sig selv igennem Yoga-elementerne. Jeg har valgt at kalde mit Yogacenter og firma – Yogakey-  fordi jeg oplever, at Yoga er nøglen til et sundere og dybere liv. Jeg har arbejdet med undervisning på flere områder, og på et tidspunkt meldte ønsket sig, om at have tid til at arbejde med hele mennesket, gennem personlig kontakt. Gennem Yoga traditionen, oplever jeg at kunne undervise i mit rette element.

Min tilgang til undervisningen
Jeg vægter grundprincipperne højt i Yoga, så forandringerne for den enkelte bliver mulige og ikke forceres. Min tilgang til undervisningen er at det enkelte menneske føler sig tryg, og udfordrer sig selv og ikke konkurrerer. Jeg lægger stor vægt på at hver enkelt forstår og kender de basale elementer, at hvile, stå, gå, sunde bevægmønstre og at arbejde bevidst med vejrtrækningen. På den måde bliver Yoga en del af hverdagen og den enkelte kan arbejde med respekt for grundprincipperne i Yogatraditionen.

Hatha Yoga
Viden om krop og sind og opmærksomhed/bevidsthed, metoder til at stilne sindet, genere energi og arbejde med positive forandringsprocesser ind imod ro. Mennesket arbejder med at lære sig selv at kende, blive mere bevidst på det indre, med at skabe balance i krop, sind og følesesliv. Jeg ville ikke være den samme uden Mødet med min lærer Guni Martin og min dybfølte taknemmelighed til linien gennem Guru Swami Sivanada Saraswati, Swami Satyananda Saraswati, og Guni Martin, der ved hendes nærvær viste mig vej. OM

Camilla Lund i medier

Videoer Vlogs og interview på  Youtube kanal Camilla Lund

Jyllandsposten:Et af de steder, hvor man har oplevet en voldsom efterspørgsel, er Yogajordemoder.com, der drives af jordemoder, yogalærer og lydterapeut, Camilla Lund.– Da jeg startede i 2006 med at udbyde fødselsforberedelse og yoga, tror jeg, vi var to i hele landet. Siden da er det eksploderet, hvilket selvfølgelig vidner om et meget stort behov, fortæller hun……….Læs her

Lyt til interview: hvad livet handler om Hvad  vores største opgave som mennesker er, hvordan man opnår frihed og klarer udfordringer igennem livet på et dybere plan og hvad Yoga uden fysiske strækøvelser er, + lidt extra, I samtale med Luise Enevold på Flemming Christensens Blog lyt med her

You Tube Interview med læge Charlotte Bech
Om at finde balancen med den kvindelige cyklus og derved at få adgang til den hemmelige feminine kraft. Indblik og råd fra CB´s Bog om Ayurveda og den feminine cyklus. “The Female Monthly Cycle – How to Tap Into Your Secret Power”
Se video interviewet her 

You Tube Interview Med Henning Daverne
Del 1. Om den oprindelige Yoga – At integrere praksis og essensen.
Del 2 om Karma Yoga, bhakti Yoga, jñāna Yoga, patanjali, Vedas etc
Se video her

Online Yoga undervisning Yogastream.dk
Yoga for gravide og Yoga efter fødslen – få 1 md gratis
Mød Jordemoder Camilla Lund Yogajordemoder på www.yogastream.dk

ALT for Damerne
Artikkel om bækkenbunden og træning
Læs interview med Jordemoder Camilla Lund her  om bækkenbunden

Interview om Yoga
Dybere Interview med Camilla Lund på den inteligente krop
Læs Interview Eksperterne siger om Yoga

Tv Programmet Doula “Hvordan føder man”
Et program om kvinder og graviditet, åndedræt, fødsler, forberedelse.
Se programmet med Camilla Lund Yogajordemoder her,
kanal 1 Doula Hvordan føder man

Tv programmet Doula, “Hvordan kan man bruge lyde og toner”
Lydhealing lydterapi lydmeditation
Lydes betydning under graviditet og fødsel

Tv programmet Doula
Hvordan taler man i føderummet og til den fødende så vi støtter
Hvilket sprog taler den fødende mon og taler fagsprog og fødesprog sammen ? Tone og tale til den fødende

The Yogicbreath

Mahamrityunyaja Mantra download link

Åndedræt i hverdagen

Email Camilla

Få nyhedsbrev og gratis yogaprogram og åndedræt

Navn:
E-mail:

Kontakt uforpligtende