Yoga i virksomheden

Skab positive forandringer gennem Yoga

Yogaundervisning af medarbejdere. 

Ønsker du at gøre en indsats for din arbejdsplads? Fysisk træning og mental balance sætter forandringsprocesser igang. Fysisk aktivitet og holdundervisning gavner humøret, giver større arbejdsglæde, initiativ, ro og overblik.

Hvorfor Yoga

Vi arbejder med fysiske øvelser, skaber bevægelse og kreativitet, ved at få afspændt trætte muskler, der slider på led og hindrer blodgennemstrømning. I lærer og skaber sunde bevægmønstre og forbygger derved slid og smerter. Både krop og sind afspændes og sundhedsfremmende processer stimuleres.

Afspænding giver dyb hvile fysisk og mentalt, og kan give ny energi til at fortsætte dagen. Mange bruger lidt chokolade eller opkvikkende kaffe, for at få energi, men dette er en kortvarig løsning, hvorimod afspænding har en længere og dybere indvirkning.

Jeg tilbyder
Ugentlig undervisning, workshops, særarrangementer eller tilrettelæggelse af program med øvelser medarbejderne kan bruge hver dag. Jeg indtaler afspændings-cd’er til brug for medarbejderne, så de i hverdagen har en mulighed for at koble fra og samle energi til resten af dagen. Det kan være svært at forestille sig hvad afspænding har af værdi, det skal opleves.

Yoga er forebyggende og helbredende for stresstilstande

Gennem Yogatraditionen lærer mennesket at kende sig selv og derved lytte til og reagere på de signaler, der viser sig ved begyndende stress. Stress opleves forskelligt fra menneske til menneske og vi reagerer på forskellig vis. Stress kan give udslag i fysiske symptomer, kroppen er i beredskab og kamp/stress-hormonerne sørger for at kroppen er klar til kamp, hvilket kan være hensigtsmæssigt i kortere perioder. Men hvis du udsættes for denne tilstand i længere tid trættes du både fysisk og mentalt. Stress påvirker også psyken og kan gøre det svært at fungere som man plejer, både hjemme og på arbejde, for eksempel kan man plages af  tankestrømme, uro og søvnproblemer, humørsvingninger. Mennesket er præget af spændinger på flere planer under stress, fysisk, følesesmæssigt og mentalt.

 

Særligt for gravide medarbejdere
Gravide medarbejdere har mulighed for at holde sig i form, forebygge gener og opnå et større velbefindende.

Jeg sammensætter særlige øvelser den gravide kan lave i løbet af dagen og ser om der er tiltag der kan lette siddestillinger og andre vigtige elementer i hverdagen. Se information på www.yogajordemoder.com 

 

Pris for jeres ønsker varierer ved antal medarbejdere, forløb og timer, kontakt mig uforpligtende for samtale om jeres virksomhed.

  • De 5 Tibetanere
  • Meditations forløb
  • Gravide medarbejdere
  • Kortere eller længere Yogaforløb
  • Lydfiler til brug i virksomheden
  • Events

 

 

Få nyhedsbrev og få gratis yogaprogram og afspændende åndreæt til download

Navn:
E-mail: