At møde nyt er at møde os selv

Der er sket en stor og skøn ting hjemme hos os og det betyder, der endnu engang skal læres nyt. Hele livet blir vi nød til at lære nyt for at kunne navigere og finde vej. Det betyder, i min verden også, at vi kan og skal lære mere om os selv. Verden blir større af at lære nyt, mestring giver mod på mere.

Oplever vi, at der kræves mere af os end vi kan, står vi ofte tilbage med magtesløshed og frustration og mister både kontakten med situationen, de andre og os selv. Tit handler det om et sprog vi ikke kan, et vi ikke har lært, værktøjer vi ikke har, og at vi mistolker situationer, fordi vi udelukkende ser med vores egne øjne, lytter med vores ører og taler og agerer i vores eget sprog

Når jeg står i situationer hvor jeg ikke har erfaring nok, søger jeg viden, lærer nyt af andre der har gået vejen før og lytter til forskellige mennesker, der har nogle af de nøgler jeg mangler. Men det kan være svært at finde de helt rigtige at lytte til !




Når vi vælger en lærer eller følger nogens vejledning, er det vigtigt at vi kan mærke om det er den rigtige vejleder for os. Mestrer hun eller han selv de ting de underviser i, er de et lysende eksempel på den balance og den mestring du selv søger. Det gælder for alle dem du spørg til råds om vejledning feks;  i din virksomhed, når du skal på rejse, i dit spirituelle liv og bestemt også når du har fået en ny i familien, vi skal finde en vi stoler på og gerne nogle stykker at hente nectar fra.





Og hvad er det så der er sket hos os ? 

Jeg har ønsket mig en hund længe og endelig lykkedes det at finde ham der skulle flytte ind i familien, og da en hvalp er en hvalp og jeg er mig taler og forstår jeg ikke hans sprog og han forstår heller ikke rigtig mit sprog og min måde at sige til og fra. 

Heldigvis møder jeg så mange søde yogalever, der tilfældigvis liiiiiiige…….   kender nogen der………Så det førte til at jeg både fik min hundetræner Mette og at jeg mødte Zeleste og hende kan du også møde og blive klogere på hvordan du på hundes sprog og derved får løst de udfordringer eller mønstrer din hund og dig måske er fanget i. Det har gjort en verden til forskel for os med hendes onlinekursus, og du kan nu møde hende live og få svar på netop dine udfordringer

Se verden med din hunds øjne

Tid:  18.30-21.00

Start:  08.11

Pris: 240 kr (140 kr for medlemmer af yogakey)

Tilmeld


Her fortæller Zeleste om hendes arbejde, og til foredraget får du svar på alle dine hundespørgsmål

Du kan allerede nu få gavn af hendes viden ved at tilmelde dig det gratis email kursus her 






Min hund leder mig til balance
Jeg bliver ofte spurgt, hvordan jeg definerer ordene lederskab og balance. Det er egentlig ret simpelt i mine øjne. Når nogen leder mig – og jeg vælger at følge – så er det fordi, jeg mærker respekt, venlighed og en tydelighed. At det individ KAN lede og er klædt på til at lede. Jeg føler mig tryg.

For at forstå hvordan en hund ser på lederskab, er vi nødt til at kigge på den verden, hunden lever i. Nemlig vores menneskeverden hvor vi går på arbejde, får gæster på besøg, får hunden passet, møder masser af andre flokke ude i den store verden på gåture og måske også tager hunden med til arrangementer, hvor vi er mange samlet på ét sted.  

Alle disse situationer er unaturlige for hunden. Hunden kommer fra naturen. Hunden har ÉT spørgsmål: 

“Hvordan overlever vi, og hvem leder os?”
Dette er et spørgsmål, en leder kan svare på. En leder som er et menneske og som er ekspert i vores menneskeverden. 

Det er ikke hundens ansvar at lede dig i en menneskeverden. Det er der alt for mange hunde, der gør, og det er derfor vi oplever udfordringer med stress. Når hunden er i stress, er den ikke til stede i sin egen krop, ikke nærværende – og så kan alt ske. Ligesom med os mennesker. 

Så tilbage til balancen
Lederskab skaber balance. Balance er et ord, jeg definerer som at kunne være med mine hunde. At kunne gå tur med mine hunde og hjælpe dem i mødet med andre hunde, at kunne rejse fra Sverige til Danmark med tog uden at være bange for, hvad der skal ske – hvordan hundene reagerer.

Balance er at leve det hundeliv, jeg så inderligt har drømt om, hvor min hund er min ledsager på min vej.

  • Jeg ved, at min hund har stærke naturlige instinkter, blandt andet overlevelse, og derfor er jeg nødt til at respektere, hvor min hund kommer fra.
  • Jeg er nødt til at lære mig min hunds sprog, da den ikke har en chance for at lære at forstå menneskesprog. Hunden kan lære, at “NEJ” bliver serveret i forbindelse med ubehagelig energi, men en større forståelse for ordet har hunden ikke.
  • Når jeg giver min hund trygge signaler og hjælper den i en verden, som er fuldstændig uforudsigelig (endda for os mennesker også), så skaber jeg balance.
  • Balancen er noget jeg vinder hele tiden ved, at jeg praktiserer mit lederskab. Mit venlige og tydelige lederskab. Aldrig vold, aldrig skrig, aldrig ord som: “det burde du have lært”.
  • Bare forståelse for, hvor min hund kommer fra, og hvordan jeg bedst hjælper den.
  • Når jeg er i balance, er min hund i balance.
  • Når min hund er i balance er det lettere for mig at være den leder, jeg ved min hund søger. 

Vil du vide mere om lederskab og balance? 

Kom til foredrag i Yogacentret i november

Se verden med din hunds øjne



Tid:  18.30-21.00



Start:  08.11



Pris: 240 kr (140 kr for medlemmer af yogakey)



Tilmeld


Jeg drager paralleller mellem den yogiske filosofi og hundens naturlige sprog. Du behøver ikke at gå til yoga for at være med til foredraget, men måske du allerede nu er nysgerrig på, hvad yoga er og hvordan du kan nå din hund endnu mere i jeres kommunikation? 

Jeg svarer på dine hundespørgsmål denne aften og jeg glæder mig til at inspirere dig 🙂

 Mange hilsner 

 SE: E-post: info@lovinadogs.se | Telefon: +46 761885600DK/EN: Email: info@lovinadogs.com | Telefon/phone: +45 61653359