Foredrag i den kommende tid

Velkommen til den næste tids workshops og foredrag 2019-2020
Der er nu gang i foredragsrækken og vi har meget spændende og forskelligt på programmet. Vil du med, så book med det samme, selvom der er lang tid til, da der er begrænsede pladser. Bemærk der er særpris for medlemmer og normal pris for alle udefra, der ikke går på hold når fordraget afholdes. Læs her om arrangementerne – Husk vi har fået en års-ugekalender hvor man nu kan følge med i hvad der sker. Er du medlem af Yogaelevegruppen ? ellers bliv det her Yogaelev Gruppen



Hvorfor har du smerter og hvad kan der gøres, den nye forskning ?

Bindevævet – kroppens 3D netværk der regulerer bevægelse

Kroppen, både muskler, knogler og organer, er bygget ind i et  3-D skelet af bindevæv. De steder hvor kroppen har mest brug for styrke, dannes mere og stærkere bindevæv f.eks. i led og sener. Det samme sker i bevægelses-retningerne, som når ryggen bøjes, strækkes eller roteres. Dette er beskrevet i bogen “Anatomy Trains” af Thomas Myers for mennesker og for dyr af dyrlægerne Vibeke Elbrønd og Rikke Schultz gennem et forskningsprojekt på KU-SUND.

Foredraget vil tage udgangspunkt i disse bevægelses-linjerne hos mennesker, men også berøre heste og hunde. Du vil få svar på hvad det er, der forhindre dig i at nå gulvet, når du bøjer dig frem eller hvorfor det er svært, at rette nakken og den øverste del af brystkassen op. Samt hvad det er Yoga øvelserne kan for at afhjælpe problemerne.

Bindevævet, din mulighed for bevægelse



Dato: 22.01.2020



Tid: 19-21



Pris: 150kr (75kr for medlemmer)



Tilmeld

Rikke shultz er Dyrlæge og afholder foredrag i hele verden om den nye forskning om smerter bevægelse og facie

Tegn til Baby: Lær din baby de første tegn (0-12 mdr)

Vil du give dit barn den bedste start?
Vi har ofte fokus på babys fysiske udvikling og går gerne til rytmik og babysvømning. Men vi glemmer eller er ikke bevidste om, at baby’s kognitive færdigheder og vigtigheden af at blive forstået er meget vigtig at stimulere tidligt.

Vi har et vindue når vores børn er 0-3 år, der er afgørende for barnets fremtidige udvikling. Her er specielt kontakten og forståelsen fra tætte relationer med til at styrke det lille barns kompetencer som bl.a. selvværd og selvforståelse.

Via tegn kan du styrke dit barns personlige, faglige og sociale kompetencer og på en kontakt og relationsskabende måde give dit barn, den bedste start!

Workshoppen er for gravide, mødre og fædre på barsel, bedsteforældre og andre tætte relationer til en lille baby på 0-12 mdr., der kunne tænke sig at komme rigtig godt fra start med tegn! Mød op og gå derfra med hele 25 begyndertegn som passer til lige netop til dig og din baby og som du kan anvende med det samme. Læs mere på Hjemmeside

Tegn til Baby



Dato: 19.02 2020



Tid: 19.00-20.30



Pris: 250kr (For medlemmer 150kr)



Tilmeld

Lyt, lyt, lyt – dyb lytning i den vigtige samtale

Chris Norre udgiver nu sin anden bog. Titlen er “lyt, lyt, lyt – dyb lytning i den vigtige samtale”.Bogen handler om lytningens 3 niveauer: den overfladiske, mellemlytningen og den dybe lytning.Det meste af vores kommunikation og lytning foregår på de to første niveauer som hver især er nødvendige i mange af livets situationer. Men den dybe lytning kan noget særligt. Den kan skabe en dybere forbindelse imellem os, en forbindelse som åbner for nye historier og et nærvær som, både i det faglige felt og i private relationer, kan bringe os til nye dybder i alle relationer.Til fordraget vil Chris give os redskaber og teknikker til at tage med hjem, til at blive bedre til andre og i høj grad en invitation til at lære at lytte bedre til os selv. Du vil også modtage lydfiler efter foredraget du kan lytte til. Det er muligt at købe Chris bøger på aftenen. Foredraget og bogen henvender sig til alle som er interesseret i at lytte bedre, både fagligt og i livets relationer generelt.


Lyt, lyt, lyt – dyb lytning i den vigtige samtale



Dato: 04.03



Tid:   19.00-21.00



Pris:  150 (medlemmer 100kr)



Tilmeld

Chris NorreMagister i filosofi, forfatter og Mindfulness instruktør

Selvkærlig omsorg – hvordan passer man på sig selv?

Kærlig selvomsorg, hvordan passer man på sig selv Jeanette Øbro er forfatter og terapeut, kommer til Yogacentret og holder indlæg om hvordan vi kan lære at passe på vores grænser og sårbare sider.

Jeanette vil blandt andet tale om selvkritik og skam og om forladthed og frygt. Når vi har svært ved at give os selv omsorg, handler det ofte om at vi har svære og uhensigtsmæssige følelsesreaktioner i disse to grundlæggende “systemer”. Den gode nyhed er at dette kan forandres, så vi bliver mere trygge og omsorgsfulde med os selv. Glæd dig til foråret 22.04 kl 19.00 -21

Selvkærlig omsorg



Tid: 19-21



Dato: 22.04



Pris: 150 kr (75 kr for medlemmer)

Tilmeld

Jeanette Øbro er forfatter og uddannet jordemoder og psykoterapeut (Emotions-Fokuseret Terapi). Hun har terapeutisk praksis i Hillerød og i København. Læs mere på www.jeanetteobro.com.

Er du medlem af Yogaelevegruppen ? ellers bliv det her Yogaelev Gruppen

Håber der er noget der fanger din interesse, der er flere spændende mennekser vi er i ved at lande aftaler med og kender du nogen der er relavante at få ned hos os, så kan de skrive til kontakt@yogakey.dk eller giv os besked

Mange hilsner fra os Yogacentret

Følg Yogakey.dk
Yoga for voksne, events og retreats

Instagram 

Facebook

Følg Yogafamilien.dk
Yoga for familier, mødregrupper og babymotorik workshops

instagram

Facebook

Følg Yogajordemoder.com
Yoga for gravide, fødselsfoberedelse og yoga efter fødsel

Instagram

Facebook