Hvordan bliver vi bedre til at lytte ? og bliver hørt……

Kender du til, at andre ikke helt lytter efter og lytter du selv opmærksomt til andre ?

Bliv klogere på lytning 10.06, der kommer Chris Norre og med et spændende og levende foredrag gør os klogere på hvad det vil sige at lytte og være nærværende. Jeg er efterhånden nået en alder hvor mange mærker at relationer og relationen til en selv og god kommunikation er noget af det aller vigtigst i livet. Så da min ven Chris skrev en bog om at lytte, så inviterede vi ham til at komme og sætte lys på hvad lytning egentlig betyder, både for os hjemme i familien, professionelt og i private relationer. Har du også relationer og dyb kommunikation som højeste værdier, så kom med og bliv endnu skarpere både vidensmæssigt og praktisk. 

Lyt, lyt, lyt 

Dato: 10.06

Tid:   19.00-21.00

Pris:  150 (medlemmer 100kr)

Tilmeld

Jeg har stillet Chris 4 spørgsmål, så du for mere at vide om aftenen

1. Hvad lærer vi når du kommer og holder foredrag Chris ?  

Alle som har kontakt til andre mennesker har brug for at kunne lytte, både arbejdsmæssigt og i livet generelt. Lytning foregår på 3 niveauer. Overfladisk, mellem og dybt. De er lige vigtige, og har hver deres styrke, men der er situationer hvor de hver især ikke virker. –       

Overfladisk lytning bruges hos bageren, hvor du få et rugbrød og bageren får penge af dig. Det er et udvekslingsforhold hvor bager og kunde ikke behøver at lære hinanden at kende før det kan ske.-      

 
I mellemlytningen lytter du til mennesker og fordi mennesker ikke er en ting, ligesom et rugbrød er, kan vi ikke bruge den overfladiske lytning. I mellemlytningen bliver vi mere inderlige og nærværende, men der er stadig et rollespil og en udveksling af ”varer”. Samtidigt foregår lytningen igennem hjernen og er derfor farvet af lytterens erfaringer og uddannelse-       

I den dybe lytning træder lytteren ud af hjernens resultatorienterede univers og ind i sin indre ”væren”. Det skaber en forbindelse til fortælleren som ligner den der opstår imellem en mor og hendes nyfødte baby. Det gør at lytteren får adgang til andre historier i fortælleren som ikke farves af hjernen.  

2. Hvad får deltagerne med hjem ? 

Foredraget viser vejen ind i lytningens univers og samtidigt vil du blive guidet i øvelser, som gør dig bedre til at lytte til dig selv – en hjørnesten i lytning er nemlig, at du ikke kan lytte dybere til andre, end du kan lytte til dig selv… Derudover får du 10 lydfiler med hjem og du får muligheden for at købe bogen ”Lyt, lyt, lyt – dyb lytning i den vigtige samtale”.   

3. Hvordan præsenteres det – foredrag, er det teori eller øvelser/workshop ?  Foredraget er en veksling imellem teori, modeller som tegnes på tavle, praktiske eksempler og så skal du selvfølgelig også prøve nogle af øvelserne. Der er plads til spørgsmål både under foredraget og til sidst. 

4. Hvad er din motivation for at formidle og lære andre om hvad det vil sige at lytte ?  

Når mennesker kommer til mig med udfordringer spørger jeg dem altid “hvorfor er du så her?” Det er tydeligt at alle fortæller deres historie fra hjernen, fordi det er her vi er vandt til at være. Hjernen finder problemer og forsøger at forstå og løse dem. Det er en vigtig proces men som mennesker er det vigtigt også at kunne lytte til alle de andre historier og ikke kun hjernens. Til det har vi brug for kroppen. Derfor er det vigtigt at lytte dybt til sig selv. Næsten alle som kommer til mig har været hos andre behandlere og mange har ikke rigtig fået noget ud af det. Hvorfor?. Måske fordi deres behandlere lytter med hjernen og ikke kroppen – og slet ikke den dybe intuitive lytning.

Så min motivation er at hjælpe andre med at lytte dybt til dem og dermed arbejde med roden til deres problemer, og ikke kun symptombehandling. Men min største motivation er at inspirere andre til at lytte dybt til sig selv, så de ikke har brug for mig…     

Vi glæder os meget til at Chris kommer og holder foredrag i Yogacentret 10.06

Lyt lyt og lyt v. Chris Norre


Dato: 10.06


Tid:   19.00-21.00


Pris:  150 (medlemmer 100kr)


Tilmeld

Adr er ved klædebo 9 2970 Hørsholm

Chris Norres liv kan deles i to. En meget fysisk, resultatorienteret del, som sergent i forsvaret og en løbekarriere med bl.a. 30 maraton på 30 dage. Derefter et skift fra den ydre verden til Chris´ indre verden, hvor han studerer, filosofi på universitetet, studerer og praktiserer meditation hos en Tibetansk mester i 12 år, får 3 børn og begynder at undervise i meditation på virksomheder, skriver 3 bøger og starter en 10 årig rejse i lytning med 1:1 samtaler med mennesker i krise.