Hvad lærer Yoga os? og særtilbud under pausen

Nyhedsbrev 1. Om hvorfor Yoga kan være så vigtig og hvad Yoga bringer med sig. Om et par dage vil du få fortsættelsen og kan læse mere om hvad Yoga egentlig er. Du vil i de kommende nyhedsbreve også finde særlige tilbud.


Meget stopper og forandres og vi forandres med det der sker. For nogen er der lidt extra uro indeni, især når man venter sig, har børn, eller sårbare ældre familiemedlemmer. Det vigtigste er vi bliver hjemme, finder ro og får brugt tiden kærligt og får skabt gode dage sammen. Vi fortsætter sammen i yogacentret, bare online

Træn med online imens der er pause
Brug for lidt Yogafællesskab og træning, selvom du ikke går på et fast hold lige nu, så kom med online og træn med os igen, imens der er hjemmetid. Alle er velkomne. Der er Yoga for børn, Yoga for alle, Yoga hensyn, Yoga for gravide og efterfødsel og så er der meditation. Vi er 5 lærere der har lavet en hel del videoer allerede på dansk og engelsk. Der er både korte og lange videoer med åndedræt og afspænding. Du kan enten træne live eller se træningen, når det passer ind i din hverdag.

Yoga online frem til 14.04, klik på linket og overfør 100kr til 25414, træn de næste 2 uger live, i påsken kan du hver dag træne med det der allerede er optaget, de sidste par uger. Kom med: online Yogasal


Tema del 1. Hvorfor er Yoga så vigtigt ?

Du starter måske med Yoga for at træne, blive sundere, stærkere og mere smidig og begynder at mærke at det også giver dig noget udefinerbart, der sker noget med dig, tit er det noget rart. Måske mærker du en ny fornemmelse hver gang du går derfra, som om du er nær dig selv igen, afslappet, glad og at verden føles lidt bedre end da du skyndte dig ned til Yoga. Du mærker øget fokus, og vitalitet hver gang du har lavet Yoga, svedt, trukket vejret og afspændt. Hver gang du møder op, mærker du at det var vigtigt du kom, selvom du var træt, – fordi du får et eller andet med hjem der betyder noget.

Forskning viser at dette faktisk er helt rigtigt, du forandres når du starter yogarejsen, både strukturelt i hjernen, mentalt, følelsesmæsigt og biokemisk,  (fitnesstræning – har ikke samme effekter på hjernen og nervesystemet)  Det er selve den traditionelle Yoga, Yogarejsen, der hvor du får de dybere lag med i yogatimen.  Det bliver en vigtig del af dig, at du kommer til Yoga hver uge og mærker når det mangler, når du er på ferie eller skal til noget andet på yogaaftenen. Det blir en del af dig at gå til yoga, fordi det gør noget for den du er inden i, og du prioriterer det højt. Yoga forandrer os på flere punkter, det er dokumenteret og for mig er det magisk og smukt, at den indre rejse ændrer den ydre så markant. Yoga giver hver og en muligheder, som vi endnu ikke kender til, men vi mærker dét dybt inde og mærker forandringerne igennem hele rejsen.

Nogen står af rejsen, eller mærker modstand, – for når vi starter med Yoga som praksis og fokus, vil dybderne inden i også afsløre noget om os selv, noget vi måske har svært ved at se. Mange bliver mere opmærksomme på de glemte ønsker og drømme vi hver især har eller havde i livet. Kommer til at se nærmere på detaljerne i livet, helt automatisk. Måske ses partneren derhjemme, familien eller veninden i et nyt lys. Måske begynder vi at interessere os for nye ting, tager andre valg om arbejde og omprioriterer. Der sker altid noget med os når vi er sammen med os selv igennem Yoga.
Vi bliver,  om vi vil det eller ej, konfronteret med om det liv vi lever nu, nu også er i overensstemmelse med vores dybeste værdier.
At skulle tage ansvar for så store og vigtige spørgsmål og handle på det, gør at mange mærker modstand på Yoga, kæmper med dem selv og er ikke er klar til at hoppe ud i det og at tage de store valg. 

Traditionel Yoga kommer tæt på, man mærker sig selv igen. Måske mærker man hvor sjovt det er at udfordre og lege gennem kroppen eller måske mærker man tårerne når man mærker efter. Måske kommer tårene egentlig fordi du lander igen, men det kan også være fordi noget presser dig og du giver plads til det. Nogle dage mærker du den skønne ro du lærer mere om hver uge og blir opmærksom på at roen begynder at følge dig hele ugen. Du blir påvirket og forandres når du står og møder dig selv på underlaget og giver dig tid til at lytte til det der foregår i kroppen, hjertet og sindet.

Det kræver mod at gå til Yoga, for yoga er at se
Så når vi vælger at gå til Yoga i den traditionelle forstand, tillader vi at mærke hvad livet er lige nu for os.  Vi skaber plads til os selv på Yogaunderlaget, skaber plads i kroppen, og får muligheden for at se vores liv i et stille klart lys, fordi sindets bevægelser standser, først dér ser vi.

– det var første del af yogatemaet, vi skrives ved om et par dage.


Særtilbud, kun under pausen

Imens mange er hjemme og skal træne alene derhjemme, så Line lavet 2 tilbud til jer !
1. Du skal ikke mangle din træningsyogapude og din øjenpude som du bruger hernede, se tilbudet nedenfor, på de håndsyede puder.
2. Og da vi er en hel del mennesker, der har en hel del extra at se til, ja så kan ansigtet godt kan lave lidt bekymringsrynker og give extra trætte kinder, så vi har besluttet at give dig muligheden for tilbud på vores ansigts yogaforløb indtil vi åbner igen.

Tilbud på Yogapuder og Øjenpuder

Håndsyede runde yogapuder med målene 58 cm lang og 24 cm i diameter. Puderne er lette, så de ikke er hårde at ligge på, som dem med hårde skaller. Så kan du slappe af under lange stræk og når du sover på siden med puden mellem knæ og ankel og forebygger bækkensmerter og rygproblemer. De er nemme at flytte rundt på og gode at bruge til dine yogastillinger. Både puden og betrækket kan vaskes. Betrækket er enten i hør eller kraftig bomuld i mange farver lige nu. Ligger pt i mørk grå, mørk petroleum, lys mintgrøn,støvet blå, mørk mocca, sand og lys grå. Næsten alle farver kan ønskes.

Øjenpuder med fyld af økologisk hørfrø og øko lavendel. Aftageligt vaskbart betræk i enten hør eller bomuld.
Farverne er de samme som de store puder. Dog fåes den også i lilla velour.

Lige nu priser.
Yogapude : Før 395 nu kun 340 kr

Øjenpude : Før 70 kr nu kun 60 kr

Skriv til butik@yogakey.dk for at bestille.
Kan sendes eller hentes i Fredensborg & Hørsholm.


AnsigtsYoga-40 dages træning

Du får optrænet og afspændt dine muskler i ansigtet, så præcis som når du træner resten af kroppen har musklernes styrke og spændstighed betydning for hvordan vi ser ud.

Det er 40 dage med AnsigtsYoga og kun 3 x 5 min træning om dagen
Så vink farvel til trætte øjne, dybe kigge-skærm-rynker og dyre cremer.

  • Reducer dine rynker
  • Få fastere, mere smidig hud
  • Kom af med poser under øjnene
  • Stram op
  • Reducer hævelser/væske i ansigtet
  • Genvind din huds glød og balance
  • Reducer dit stressniveau

Normalpris 400 kr. Nu kun 150 kr brug koden “Rabat”

Se mere her 
Køb her

Vi skrives ved om et par dage og ses måske i onlinegruppen

Kærlige tanker Camilla