Aften med fokus på Yoga og cyklus

En aften med fokus på Yoga og cyklus

Træthed, smerter, ømhed, væske, cravings, humør der skifter, nedtrykthed, vrede, murren, ledsmerter, uro i benene, bækkensmerter, forstoppelse, svingende energi, kort lunte, kvalme, oppustethed, – fortsæt selv………….

Mange kvinder mærker hver månede de forskellige påvirkninger som cyklus kan give. Det kan være svært at finde ud af hvad der hjælper, panodil, varmepude og store mængder chokolade tager måske toppen, men ændrer ikke noget på sigt. Tit opdager man ikke at man er lige dér i cyklus og bliver hver månede overrasket over hvor ked af det eller vred man pludselige bliver og man forstår ikke at man kan blive så utrolig træt.
Det overrasker mange hver månede at det viste sig man var påvirket af hormonerne endnu engang. Det kan føles som om der er noget der er i ubalance og man kan føle at det er svært at gøre noget effektivt, for at få en bedre og nemmere cyklus.

Yogatraditionen berør og ændrer alle lag af menesket. Vi kan gennem længere tids arbejde med yoga, ændre vores måde at tænke på, reagere på og vi yogapraksis få indsigt i det der sker i vores krop, i vores følelsesliv og det der sker i vores sind. Yoga giver klarhed, balance på flere planer, mere energi, dyb ro og kontakt og gennem asanas, åndedræt, afspænding, meditation får vi indblik i hvad præcis der kan være godt for lige netop os.

Vi bruger 2 timer på at fordybe os i øvelser og praksisser som kan forebygge og afhjælpe igennem cyklus, så der bliver mulighed for at få dæmpet udfordringerne og balanceret energien i kroppen. Du får materiale med hjem du skal arbejde videre med og som giver overblik, struktur og redskaber til at kunne bedre og skabe balance i din cyklus.

Yoga og cyklus


Dato:  16.09


Tid:    19.15-21.15


Pris:   250kr (medlemmer 100kr)


Tilmeld

Vi arbejder med flere dele af yogatraditionen for at få balance igennem måneden og afhjælpe udfordringer der opstår i den månedlige cyklus. Har du sprøgsmål kan de sendes til Camilla på kontakt@yogakey.dk