Yoga & træning for kræftpatienter

Yoga for kræftpatienter, tidligere kræftpatienter

Er du kræftpatient, tidligere kræftpatient og har du lyst til at gå til yoga eller prøve yoga for første gang, er dette tilbud måske noget for dig.

På holdet undervises der i Hatha Yoga. Øvelserne foregår i et langsommere tempo, og er tilpasset så alle kan deltage på deres eget niveau. Hver time vil starte med en guidet åndedrætsøvelse og vil blive afsluttet med en dybde afspænding. Yoga, åndedrætsarbejde og afspænding vil hjælpe til at skabe en større kropsbevidsthed, nærvær og mere ro i nervesystemet.

Yoga har en lang række studier bag sig, der understøtter de positive og sundhedsfremmende egenskaber under et kræftforløb. Yogaøvelserne, afspænding og meditation har en særlig indvirkning på både krop og sjæl. Der er også vist forbedring af livskvaliteten under og efter kræftbehandling såsom kemo / strålebehandling. Du kommer på et hensyntagende hold og behøver ikke have prøvet Yoga før, undervisningen tager individuelle hensyn og alle kan deltage også øvede, det er ikke et mål at skulle noget men det er øvelsen at være tilstede og lytte og styrke kroppen på egne præmisser.

Yoga for kræftpatienter

Dato : 31.08-12.10

Tid:     Ons 12:30-14:00 

Pris:    7 gange 770 kr

Tilmeld

Yoga for kræftpatienter

Dato : 26.10-07.12

Tid:     Ons 12:30-14:00 

Pris:    7 gange 770 kr 

Tilmeld

Sille Winther Hjernø

Sille er uddannet Hatha yogalærer hos Camilla Lund og har været i lære i 3 år under uddannelsen har hun specialiseret sig og arbejdet evidensbaseret med Yoga og sundhed. Sille er en eftertragtet underviser med et særligt øje for den enkelte og underviser på flere specialhold med særlig hensyntagende basis.

Hun har selv haft kræften helt tæt inde på livet. Både selv som kræftpatient og som pårørende. For hende var det svært at respektere, finde ro og at være til stede i hendes egen krop, efter alle operationerne, kemoterapi og stråler. Det var yogaen hjalp hende. Yogaen lærte hende at ”trække vejret” igen. Hun lærte at være til stede også i de meget svære perioder.

Sille kender til uroen, stressen og angsten, både som pårørende, men også som hovedpersonen i en super urealistisk spil hvor det er de hvide kitler der snakker om skrækkelige diagnoser.  Hendes håb er at kunne videregive bare lidt af den ro til dig.

Se forløb og hold her