Bliv fri for stress i familien, kom med til foredrag

Vi har været så heldige at få Isabella Pitzner Liljegren ned og holde foredrag i Nordsjællands Yogacenter i Hørsholm og vi glæder os særligt da det er en udfordring for mange familier at stemningen og hverdagen er påvirket af stress – kom med ned og lær at blive fri for stress familien ! Jeg har stillet Isabella 4 spørgsmål – læs med her

————————————–

Sådan siger du nej til stress
– for at passe på dig og dine børn
Dato:  ons 14.09
Tid:     19.00-20.30
Pris:120 kr (medlemspris 100kr)
Tilmeld 

Dette billede har ingen alternativ tekst; filens navn er pexels-photo-6957247.jpeg

Hvad lærer vi om når du kommer og holder foredrag ?

Vi har megen fokus på stress og hvordan vi selv kommer tilbage, hvis vi er ramt. Men stress påvirker ikke kun os selv – det rammer også vores nærmeste omgivelser og særligt vores børn. Men hvad gør vi ved det? Der er intet omkring stress, der er et quick fix. Det bygger op over lang tid og det tager lang tid at komme efter.

Men hvis vi er opmærksomme og lærer vores egne triggere at kende, så kan vi bedre navigere i den hektiske hverdag som de fleste af os lever i. Derfor kan det også være svært at spotte, for os selv og vores omgivelser. Men når vi som forældre bliver ramt af stress er vores børn i en særlig situation fordi vi som deres livline bliver ude af stand til at rumme og ifølge psykologer ude af stand til at tage os af dem. I dette foredrag lærer du hvordan du mærker at stress er på vej, så du kan gøre noget ved det inden. Du lærer også den allervigtigste ting, du selv kan gøre for at komme tilbage. Og endelig lærer du hvad du skal være opmærksom på i forhold til dine børn. Det hele er designet sådan at det du lærer om dig selv og stress også gavner dine børn.

—————-

Hvad er din motivation for at formidle dit emne ?

I 2013 blev jeg selv syg af stress. Vi var meget åbne om det og talte med vores børn om det i hele forløbet. Så på en eller anden måde troede jeg, at da jeg selv havde fået det godt igen og var kommet tilbage, så var vores børn også. Men efter tre år fortalte vores søn mig, at han stadig var bekymret for om jeg kunne blive syg igen, og han fortalte mig, hvordan det havde påvirket ham. På dette tidspunkt var han 12 år. Med min nye viden, begyndte jeg at søge efter hvordan vi bedst muligt kunne hjælpe dem. Men jeg fandt intet, og derfor gik jeg igang med at lave et system, der sikrede, at vores egne børn fik sat ord på, så de fik vendt de tanker og oplevelser, de havde haft. Det gjorde, at jeg fik en omfangsrig og helt unik viden om, hvordan vores børn oplevede min stress. Men vores oplevelse er ikke en enestående. For der er hver dag 35000 danskere, der er sygemeldt med stress. Mange af dem er forældre i en børnefamilie, og dermed gemmer der sig bag de mange stressramte et eller flere børn.

Dette billede har ingen alternativ tekst; filens navn er pexels-photo-4458425.jpeg

Så med den viden jeg har, følger et ansvar og en forpligtelse. Et ansvar overfor de mange børn, der hver dag oplever og lever i deres forældres stress og en forpligtelse over for de mange mødre og andre primære voksne, der bliver ramt af stress. Den viden jeg har fået, vil jeg dele ud af her, så vi ændre vores hverdag fra at overleve ti lat leve og sammen kan passe på os selv og ikke mindst vores børn.

————-

Dette billede har ingen alternativ tekst; filens navn er pexels-photo-1129615.jpeg

Hvad får deltagerne med hjem ?

Den vigtigste take away som du får med hjem fra foredraget er viden om hvordan forældres og især mødres stress påvirker børnene. Men du får også tre konkrete og afprøvede værktøjer til at spotte hvornår stress er på vej håndtering af stress når den er der eller hvis den kommer hvordan du hjælper dine børn.Hvordan præsenteres det – foredrag eller øvelser/workshop ?

Foredraget er et oplæg til en efterfølgende snak. Det er baseret på personlige oplevelser som har været afsæt til en års research i stress. Researchen er lavet fra interviews med bl.a. børnepskykologer og naturterapueter. Og så jeg selv taget en uddannelse som kropsterapeut og derfra er der også hentet viden ind. Det er blevet til et meget konkret og meget håndgribeligt foredrag.Dette billede har ingen alternativ tekst; filens navn er 295589278_720582022568598_7683082888946062464_n.jpg