Vende tilbage

Jeg har fulgtes med mine elever i mange mange år, og de vender tilbage igen og igen. Hvad er det de vender tilbage til ?

Vender tilbage til det særlige sted inden i igen igen igen. Sætter af, dykker fra kanten af det kendte, det modige spring. Yoga, kærlighedserklæring til det levende liv, et farvel til stagneret, låst og ubevægeligt, det er mod, det er vilje, det er at ville. Det er at miste faste rammer, vej-net, springe for at lande,- rigtigt.
At skelne, se, mærke, lytte til netop Dét.

En blid tilbagevenden, små besøg ind i det lyse stille, det er en orkan der med alvor trækker rødderne op. glider slør til side, det der ses omkring dig, kan ikke længere eksistere med de nye øjne. Yoga ændrer værdier, vækker den sunde dybe længsel.

Besøgene blir længere, vejen kortere, selve det at møde op, når der er aller mest modstand er vejen. Når du går igennem, ikke viger udenom, begynder at være blid, se blidt, du ser disciplinen er healeren ikke pisken. Når du helst vil rulle dig sammen, strækker du dig helt ud, i forståelse.

Det er den eneste rejse, den fører ned, rundt, på ukendte veje, kun for at vende tilbage

Det er, hvad livet er, følges, lære, sammen, stole på, indvendig, det giver det uendelige rum. Hvor der før var mørketrangt, ubevægeligt mørke, udvides igen til lys, så du ser, at du vender tilbage