Invitation til gratis workshop og 2 del af temaet Hvad er Yoga ?

For et par dage siden modtog du del 1 af  blog om Yoga her på siden.
Her kommer del 2. Nederst finder du invitation til gratis Yogaworkshop og tilbud på et af de mest populære downloads. 


Hvor kan du gå til Yoga lige nu ? 

Vi er i Live Yogagruppen, hvor du kan træne for 100kr frem til den 14.04, der er mange videoer at vælge imellem og 5 lærere, Yoga for alle, Yoga hensyn, børne og familie yoga, Yoga efter fødsel, Yoga for gravide og meditation


Link til: Live Yogagruppen


Mobilepay 25414 Yogafamilien


Del 2 Hvad er Yoga ?

“Yoga er at hindre sindets bevægelser”,
Hvilket betyder, at sindet bliver stille og vi kan se klart, blive ét med opmærksomheden, være i ro.  Sætningen er fra Patanjali´s Yogasutra. Det er dét Yoga er, ikke fysiske øvelser, eller åndedrætsøvelser.

Yoga er at hindre sindets bevægelser. Det er altid vigtigt, for mig, at mærke, jeg er bevidst om Yogaprocessen, den dybere praksis. Den hænger sammen med alt jeg gør og det jeg bruger tid på og måden jeg gør ting på. Yoga er en intention, en metode og et mål.

Indsigterne og mulighederne er mange når vi starter den indre rejse. Vi skal igennem lag af tanker, vi møder spændinger i kroppen, usmidighed i krop og sind, energi der mangler eller vælter rundt i os og hos mange, alt for hurtig eller alt for langsomt. Vi får udfordringer med vores sind der kører med os, tankerne bestemmer hvordan vores virkelighed er og den måde vi reagerer på viser i hvor høj grad vi er knyttet til vores Ego. Vores reaktioner på det der sker i livet, både de indre oplevelser og de ydre vi viser andre, viser hvor vi er med os selv, om vi er i ro, eller vi mangler roen. Måske vi mangler overblik, mangler det modne perspektiv for ofte og reagerer med det samme med modstand og vrede, reagerer ud fra umiddelbare følelser, der ofte bunder i den store tilknytning til Ego-oplevelsen.

Vi ser og møder omverdenen fra et betinget ståsted, der viser mere om hvem og HVOR VI er, end hvordan verden og de andre egentlig er.

Lidt generelle spejleksempler: Har du mange konflikter og slås med verden, så har du kimen til mange konflikter i dig i forvejen og mange stærke følelser. Mødes du af andres taknemmelighed og ser hvor mange fantastiske mennesker der er i din nærhed og de inspirerer dig, er det dét dit hjerte og sind er fyldt af. Er du usikker på dit værd og lader mennesker tæt på dig såre dig og definere rammerne, vil du møde mange der gør dig ked af det og du føler ikke du er i kontrol i dit eget liv. Møder du støtte, kærlighed og opbakning, så spejler det den måde du er på overfor andre. Møder du mistillid og føler dig grænseoverskredet og misforstået, er det dit eget indre univers du navigerer i, et univers der mangler tillid og grænser. Vågner du op glad og udhvilet og ser frem til de spændende ting der kan ske idag, så er du et sted med indre overskud, nysgerighed og tillid. Vågner du op med bekymringer og det ene tager det andet, du er bagud altid, mangler du kontakt til den indre energi og den ro du i virkeligheden ER.

Alt det vi tænker føler og tænker om verden bliver den verden vi er i. For det ér vores tanker, det er vores følelser og hvis vi var en anden ville vi reagere helt anderledes og derfor skabe et andet liv og opleve det på en helt anden måde. Det er ret simpelt, det du indeholder og bøvler med det viser sig i den ydre verden.

Så hvad har det med Yoga at gøre ?
Vores sindstilstand, tanker og vores følelser dirrigerer hele vores verden og styrer hvad vi vælger og hvilke muligheder vi mærker at vi har og ikke har og derfor er yoga så vigtigt. Yoga er nemlig at hindre sindets bevægelser, bevægelserne er det der definerer og dirigerer dig i livet. Min lærer fulgte mig i alt det svære yogarejsen byder på, i det helt store og i det helt nære og hun svigtede mig aldrig. Det var hårdt at blive spejlet på mine mønstre, følelser og reaktioner, men jeg lærte noget jeg ikke kan unlearne igen. Hun stod som en massiv spejlmur af autensitet og lod mig spejle mig i alt det mit liv og mit sind indeholdte. Der var kamp, stress, kærlighed, udholdenhed, ubalance, behov for anderkendelse, at blive set, at blive forstået, ønsket om at møde andre sådan helt ærligt, kunne se andre uden at dømme, og ønsket om at blive fri etc etc.

 Alt det de fleste har i deres virvar af følelser og tanker, -hvad man kalder abesind.   Alt det jeg havde med mig spejlede hun og tålmodigt sendte det tilbage til mig, så jeg kunne se det fra et andet sted og derved transformere det jeg kunne se. Kun fordi jeg stod igennem, blev en del af det jeg skulle se på brændt af og det er frihed, det er yoga og derfor er det vigtigt.

Yoga er den process du skaber dit liv fra og til og med. Først når vi tør se, og kan se blir vi fri af det der støjer og styrer. Det starter med øvelser og det ændrer stille og roligt krop og sind uanset om vi er bevidste om det eller ej. Yoga er at hindre sindets bevægelser………..  og det fører meget med sig

Fortsættelse følger ……..Kærlig hilsen Camilla


Kvindepakken med rabat, kun indtil vi åbner igen

Du får i denne del af serien rabat på e-bog og lydfiler til hjemmetræning Se mere

Er du i tvivl om du træner din bækkenbund rigtigt, så lær det fra Camillas lydfiler og ebog, så behøver du ikke andet end at sætte lydfilen på og lytte til træningen, der er 4 forskellige og en ebog med oversigt over præcis hvad du træner og hvordan du mærker om det er den rigtige teknik. Og du lærer også at bruge bækkenbunden under træning

bækkenbund

Kvindepakken


Pakken koster normalt 85 kr.

Med rabat 60 kr

Link til kvindepakken Køb

Koden er Rabat


Invitation til gratis workshop, kun til jer på nyhedsbrevet 

Camilla uddanner Yogalærere og snart starter den 1 årige uddannelse op igen, vil du høre mere om den 1 årige Yogalæreruddannelse, så kontakt Camilla på kontakt@yogakey.dk, så får du tilsendt information.

Tryk på linket og se Teaser til workshop

Maria der der har taget Yogalæreroverbygningen har sin aller sidste eksamen 27.04 Den består i at lave en workshop, hvor man får mulighed for at finde vejen til de sværere Yogastillinger, så det blir nemmere at komme ind i dem – . Det blir en dejlig aften med lidt af hvert, meld jer til direkete hos Maria, du får invitationen hvis du melder dig på nyhedsbrevet netop nu på www.yogakey.dk 

Det var alt for nu – du hører mere efter påskeferien og forhåbentlig ses vi snart

Kærlig hilsen Camilla