Skønneste mulighed i august

Vi har de fineste behandlere med på Yogaretreatet til august og her præsenteres den næste behandler for jer Sara Speyer, sidst mødte du Hannah der giver ayurvediske behandlinger, klang og nordlysmassage 

Mød Sara, Sara er en jeg selv går hos selvfølgelig og som jeg er så glad for at have tæt på i mit liv. Sara har været alternativ behandler i 25 år. hun har arbejdet med alt fra fertilitetsklinik i London til fobier og kroniske lidelser. Hun har hjulpet mig igennem den første tid efter ulykken og da jeg fik et alvorligt tilbagefald hvor jeg kom på hospitalet, kom sara ud til mig og efter få timer var der igen muligt at støtte på benene.

Jeg er ovenud lykkelig for at hun har sagt ja til at tage med på yogaretreat. Hendes behandlinger er svære at forklare essens zoneterapi prøvede jeg for første gang i sidste md, det var skønt og det var lige hvad jeg havde brug for. Psykokinesiologi er en metode som vi har arbejdet meget med, der er en slags mellemtilstand hvor årsager sammen hænge og løsninger finder den fineste harmoni en rejse der både går tilbage og frem i tiden, sådan opleves det for mig. Vi mødte hinanden da vi studerede sanskrit på Københavns Universitet hvor Sara nu er master i sanskrit indologi

Sara har en stor viden om flere emner, hun er en af de grundigste mennesker jeg kender og er både indlevende, intuitiv og nysgerrig, hun siger selv:

“Min tilgang er åbensindet, nysgerrig, fokuseret og grundig. Hver session har sin egen logik og det giver altid mening. Det space jeg holder, er inderligt og trygt af slappe af i.
Jeg arbejder hjemme i min lejlighed i Kbh S ved Vestamager st. og du kan læse mere på www.saraspeyer.dk

Essenszoneterapi
– min egen specialitet, som er zoneterapi med forskellige æteriske olier på punkterne, hvilket dels er utrolig afslappende, dels forstærker det og nuancerer virkningen. Jeg udvælger hver æterisk olie ud fra hvilke der kaldes ud af dit højere selv. Som hjemmearbejde får du en miniflaske med den eller de æteriske olier, der blev brugt i behandlingen.
1 time: 500,- (normalpris 600,-)


Psykokinesiologi
– effektiv fjernelse af fobier, rejser til tidligere liv, oprydning i slægtstemaer og andet energiarbejde. Metoden er den kinesiologiske muskeltest kombineret med EMDR, fantasiarbejde med mere. Hver session er en stor oplevelse, en fortælling, en saga.
1,5 time: 500,- (normalt 600,- pr. time)

Du kan læse mere & tilmelde dig yogaretreatet her

Sara Speyer www.saraspeyer.dk